ZHINENG  CHIKUNG

Egészség – Harmónia – Önfejlesztés

Zhineng Chikung Klub alkalmak

október 17, 2021 by chikung-debrecen

Kedves Chikungosok!

Biztos tudjátok, hogy már több lelkes csoportvezető is van közöttünk. Kicsit összedugtuk a fejünket, és arra gondoltunk, hogy olyan jó lenne, ha lenne olyan alkalom, amikor a chikungozás mellett többet beszélgetünk egyes témákról, a chikung életmóddal kapcsolatban felmerülő akadályokról, kérdésekről, tapasztalatainkról.

Ezért elindítjuk a Zhineng Chikung Klub alkalmakat, amelyeket rendszeresen minden hónap első péntekén tartunk. Ha te már végeztél legalább 1. tanfolyamot, és úgy érzed, hogy kicsit elszigetelődtél az elmúlt időszakban, és szívesen gyakorolnál, beszélgetnél velünk, akkor GYERE!

Célunk, hogy létrejöjjön egy olyan aktív chikungos közösség, akik a Zhineng Chikungot nem csak hobbiként űzik, hanem ezt a csodálatos tudást a mindennapjaik során felhasználják, és így átalakítják, magasabb szintre emelik az életüket. Gyakorlatilag a Zhineng Chikung ÉLETMÓDDÁ válik a számukra.

Miért lesznek különlegesek ezek az alkalmak?
–  A gyakorlás mellett több idő jut, hogy fontos dolgokról beszélgessünk. Segítséget, motivációt és inspirációt adhatunk egymásnak, és lehetőséget teremtenénk arra is, hogy gyakorlás előtt-után jobban megismerjük egymást, és közös programokat szervezzünk igény szerint. Így egy olyan támogató közösség része lehetsz, ahol szabadon, minden fenntartás nélkül oszthatod meg spiritualitással, és chikungozással kapcsolatos tapasztalataid, gondolataid, érzéseid, kérdéseid.
–  Szervezetünk célja, hogy az igaz tudást sajátítsuk el eredeti forrásból. Ez azért fontos, mert napjainkban rengeteg részigazság, helytelen, félrevezető információ hatja át a spiritualitás és az önfejlesztés világát. Egy-egy rossz információ tévútra terelhet minket, így a további fejlődésünket akadályozhatja. Lehet sok dolgot hallottál, vagy olvastál te is, ami ellentmondásos, vagy teljesen mást mond, mint amit a tanfolyamokon tanultál. Ezeket átbeszéljük, és a helyére rakjuk a dolgokat.

Mit fogunk gyakorolni?
–  Zhineng Chikung első, második és harmadik szintű technikáit, és egyéb kiegészítő technikákat.
–  Zhineng Taiji technikákat.
–  Mingjue tudat technikákat, amelyek segítségével tudatunk stabil, tiszta és koncentrált lesz. Magasabb szintű tudati képességekre tehetünk szert, és bölcsességünk kivirágzik. Érzelmi és tudati blokkjainkat eltüntetjük, így a chi újra szabadon áramolhat, életünk kiteljesedik, és megtapasztaljuk a valódi belső békét.
– Csoportos gyógyító technikákat, így egyrészt te is chi terápiában részesülhetsz, másrészt fejlesztheted gyógyító képességeidet. A csoportos gyógyítás másik fontos aspektus, hogy kialakul benned a képesség, hogy másokkal tiszta szívből, feltétel nélkül tudj törődni, és segíteni embertársaidat. Ez egy nagyon fontos része a saját tudatunk, és chink ápolásának, magasabb szintre emelésének.

A klub alkalmak során mindig egy-egy technikát fogunk mélyebben, részletesebben gyakorolni. Csoportos gyógyítás MINDIG lesz!

Időpont: 2021. november 05. péntek 19:15- 20:45
Helyszín: Jáde Ház – Eskrima & Chikung Központ – Debrecen, Rákóczi u. 40.
Az alkalmak adományi hozzájárulása 1500 Ft, amit terembérlésre, és egyéb programok szervezésére fordítunk.

Nagyon örülnénk, ha erre az első alkalomra eljönnétek minél többen, hogy megismerhessük a Ti igényeiteket is, és egyébként is olyan rég láttuk egymást.

Bármilyen kérdésetek van, írjatok, vagy hívjatok minket bátran!

Zhineng Chikung Klub alkalmakat tartja:

Burger Erika, Zhineng Chikung csoportvezető,
erikab@t-online.hu, 30/22-813-14

Tóth Gábor, Zhineng Chikung csoportvezető, Zhineng Taiji csoportvezető,
zhgabi20@gmail.com, 30/44-666-26

Rátonyi Dávid, Zhineng Chikung oktató, Zhineng Taiji csoportvezető,
rd.zhineng@gmail.com, 30/65-775-17

Várunk sok szeretettel!

HAOLA!

Tags: , , ,

Posted in chikung előadás, Chikung gyakorlatok, Chikung Nap |