ZHINENG  CHIKUNG

Egészség – Harmónia – Önfejlesztés

WEBSHOP – Életöröm Chikung

június 18, 2021 by chikung-debrecen

Jelentkezz az Életöröm Chikung online mini-képzésre!

WEBSHOP: Életöröm Chikung

Online Zhineng Chikung & Taiji tanítás Mindenkinek, aki egyszerűen több örömet szeretne életében!

  • 4+2 Tanítás, összesen 390 percben, vagyis 6 és fél óra!!!
  • Bármikor megnézhető, visszanézhető, leállítható és újraindítható!

A Zhineng Chikung & Taiji egy ősi kínai alapokon nyugvó tudományos rendszer az egészségért, lelki békéért és hosszú életért. Valójában az emberi létezés minden dimenzióját magába foglalja, de számunkra mindenekelőtt hatékony gyógyító módszerei miatt a legbölcsebb választás.

Egyszerű, 5-10 perces gyakorlatok, melyekkel a mindennapi életörömöt elérheted, visszaszerezheted, növelheted és állandósíthatod!

HIÁNYPÓTLÓ tanítások! Mindnyájunknak szüksége van ezekre az egyszerű, de nagyon hatékony, és igazán könnyen alkalmazható elméleti és gyakorlati tanításokra!

Vannak, akik már régóta rendszeresen gyakorolnak, vannak, akik hetente többször, vagy csak néha, illetve akik csak most ismerkednek a Zhineng Chikung rendszerével. A lényeg, hogy igyekezz a tanításokat beilleszteni mindennapjaidba, és gyakorolj naponta legalább fél órát, de legjobb, ha másfél órát.

Aki chikungozik, ismeri a gyakorlás nyújtotta teljesség, megelégedettség és boldogság élményét. Legtöbben arról számolnak be, hogy mindennapjaikban (pl. munka, családi élet) szintén kitart. A lényeg pont az lenne, hogy az egész életünk átalakuljon, és életörömünk kiteljesedjen életünk minden másodpercében. Ez néha nem olyan könnyű, pláne napjainkban.

DE, most ennek az orvoslására hoztam létre ezt az igazán hiánypótló mini-képzést!

Mit tanulhatsz az Életöröm Chikung online mini-képzésen:

– Most ne gondolj hosszú meditációkra és gyakorlatsorokra! Hiszen van ilyesmire időd munka közben? Vagy amikor a házimunkát végzed? Nem igazán.

– Ezen a képzésen háromféle tanítás lesz:

1. Először is megérted, hogy milyen helyzetekben és milyen dolgoktól veszíted el a mindennapi boldogságodat. Ezután megtanítom, hogyan tudod ezt elkerüli és kezelni.

2. Megtanítom, hogy egyszerűen mitől érzed magad jobban a bőrödben.  Ne várj nagy filozofálásokat és nagy szavakat, se nagy igazságokat, melyekkel nem is igazán tudsz mit kezdeni. Pont ellenkezőleg, nagyon is gyakorlati lesz minden módszer.

3. Egyszerű gyakorlatokat is tanítok, melyek csak pár percesek, mégis nagyon hatékonyak. Sőt, a legtöbb olyan lesz, hogy például a munkahelyeden észre se fogja venni senki, amikor csinálod. Több ilyen gyakorlat is lesz, hogy az élethelyzetednek legmegfelelőbbeket ki tudd választani.

– A négy alkalom pedig a következőképpen fog felépülni:

0. Ez egybevezető előadás az Életöröm Chikungról, melyben a következőkről lesz szó:
– Életöröm meditációval kezdünk
– Az életöröm definiálása
– Hogyan veszítjük el az életörömünket
– Hogyan szerezhetjük vissza az életörömöt, továbbá hogyan stabilizálhatjuk és erősíthetjük, vagyis milyen megoldásokat kínál az Életöröm Chikung mini-képzés

1. Életöröm a test és Chi szintjén: Ekkor tanulod meg, mitől érzed magad jól a bőrödben, és ennek mik a feltételei, valamint hogyan hozd létre, vagy éppen hogyan állítsd vissza ezt az állapotot, mely alapjában véve mindenkinek jár.

2. Életöröm az érzelmek szintjén: Az érzelmek nagyon hullámzók, és miután sok jó és kellemetlen inger ér minket a mindennapokban, így az érzelmeink felkorbácsolódása elűzi életörömünket. Most tanulhatsz néhány olyan technikát, mellyel érzelmeid harmóniáját gyorsan visszaállíthatod, ennek következtében pedig visszatér az életöröm.

3. Életöröm a tudat szintjén: Tudatunk instabilitása és a helytelen gondolatok elfedik életörömünket. Mindennapjainkban sokszor olyan dolgok és szokások kötik le gondolatainkat, melyek egyáltalán nem kedveznek belső boldogságunknak. Ettől könnyen elveszítjük Chinket, vagyis életerőnket, mely valójában életünk és életörömünk üzemanyaga. Természetesen gyors és mindig könnyen alkalmazható megoldásokat fogsz kapni erre a problémára is.

Az elsajátítható módszerek jellemzői:

– 5-10 perces gyakorlatok.
– Szabadon variálhatók az adott helyzetnek és szükségnek megfelelően.
– A legtöbb gyakorlat ülve és állva is végezhető.
– Nincsen semmi, amit könnyebben be tudnál illeszteni mindennapjaid minden helyzetébe.

PLUSZ:

– Kapni fogsz egy jegyzetet is a gyakorlatokról, melyet bármikor előkaphatsz, hogy gyorsan ötletet meríts belőlük.
– Kapni fogsz motivációs lapokat, melyekkel célokat állíthatsz fel magadnak, és nézheted a fejlődésed.
– Mind a jegyzet használatáról, mind a motivációs lapok felhasználásáról külön videókat fogok készíteni, és ezeket megtalálod a csoportban.

Kiknek ajánljuk az Életöröm Chikung online mini-képzést:

– Teljesen kezdőknek, akik még egyáltalán nem chikungoznak: Ne várj igaznak mondott meséket, és spirituális blablát. A Zhineng egy tudományos és praktikus módszer. Nem a következő életünkre gyúrunk, hanem a célunk hogy jelenlegi életünk minden pillanata csodálatos legyen. Ezzel a céllal biztosan azonosulni tudsz J

– Akik már ismerik a Chikungot, és gyakorolni is szoktak néha vagy rendszeresen: Te már tudod, milyen fontos a rendszeres chikungozás. Viszont sokan arról számolnak be, hogy magáról a Chikung Életmódról keveset tudnak. Ebben a mini-képzésben bepótolhatod ezen tudás megszerzését, és ebből sok inspirációt is szerezhetsz a rendszeres gyakorláshoz, persze az állandó életöröm mellé.

– Haladó chikungosoknak, akik a Chikung Életmódra is törekszenek: Már biztosan sok képzésen részt vettél, és sokat szoktál chikungozni. A tanfolyamokon, workshopokon kiegészítésképpen néha elhangzanak úgy nevezett Chikung Életmód tanácsok, melyeket mindenképpen érdemes megfogadni. Most ezen a mini-képzésen összegezve vannak a mindennapi életörömmel kapcsolatosak, ki vannak egészítve, és rendszerbe is vannak szedve, így tudásodat könnyen kiteljesítheted.

A képzés ára: 12.800 Ft

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY december 24-ig: 10.800 Ft

Kedvezmények: Annyiszor 600 Ft kedvezmény jár, amennyi szintű Zhineng Chikung vagy/és Taiji tanfolyamot már elvégeztél. Például ha már elvégeztél kettő Chikung és egy Taiji tanfolyamot, akkor az 3×600 = 1800 Ft kedvezmény. A kedvezmény érvényesítéséhez írj, kérlek a chikungdebrecen@gmail.com címre.

Hogyan tudsz jelentkezni:

1. lépés: Létrehoztam egy zárt csoportot a facebookon a kurzus címével. Kérd ide a felvételed, és én látni fogom a kérvényt. Ezen a linken megtalálod a csoportot: https://www.facebook.com/groups/951418692359885

2. lépés: Utald át az online oktató-sorozat díját a következő számlára:

Dankó Ferenc (Sberbank)
14100213-27100249-01000008
Az utalás közleményében ez legyen: neved, online Chikung

3. lépés: Elfogadom a kérvényedet, így bekerülsz a zárt csoportba.

A mini-képzésen tanít:
Dankó Ferenc
Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, alapító, okleveles természetgyógyász
Kínai mesterek által kinevezett nemzetközi Zhineng tanár
+36-70/459-07-63, chikungdebrecen@gmail.com

Várjuk jelentkezésed sok szeretettel!

HAOLA

Tags: , , , , , ,

Posted in chikung előadás, Chikung gyakorlatok, Chikung tanfolyam, Chikung továbbképző, online |