ZHINENG  CHIKUNG

Egészség – Harmónia – Önfejlesztés

Rendszeres Chikung Továbbképző

A Zhineng Chikung Tanfolyamok elsősorban a technikai tudás és a legfőbb elméletek elsajátítására szolgálnak. A Zhineng Chikung Előadások az elméleti tudás megszerzéséről, és ezek felhasználásáról, illetve általános mindennapi alapelvekről szólnak. A Rendszeres Chikung Továbbképzőknek pedig a tudásunk elmélyítésében van óriási szerepük.

A Rendszeres Chikung Továbbképzőkön való részvétel nagyon fontos részét képezi a Zhineng Chikung Önfejlesztő Iskola továbbképzési rendszerének, hiszen így
– hetente legalább egyszer biztosan chikungozol egy nagyot,
– a közösen teremtett Chi-mező megsokszorozza a gyakorlás hatékonyságát,
– mélyíted és bővíted az elméleti és gyakorlati tudásodat,
– biztosan helyesen végzed a technikákat, hiszen ellenőrzőm,
– felteheted kérdéseidet, és megoszthatjuk tapasztalatainkat,
– új gyakorlatokat és elveket tanulhatsz,
– elsajátítod a mélyebb és haladottabb szinten való gyakorlást,
– továbbá a saját bőrödön tapasztalod meg, milyen, ha a Zhineng Chikung be van építve az életedbe.

Ezeken az alkalmakon sok technikát és elvet folyamatosan, lépésről lépésre tanulsz meg. Egyik héten elsajátítasz vagy megértesz valamit, aztán a következő foglalkozásig alkalmazhatod életedben, gyakorolhatod, gondolkodhatsz rajta. Majd így alkalomról alkalomra egyre magasabb szinteket tudsz elérni. Mindez egy nagyon mély és sokoldalú tudást eredményez, amivel Életed és Egészséged mindig pozitív irányba vezetheted.

Általános gyakorlataink a Rendszeres Chikung Továbbképzőkön, melyek szinte mindig előfordulnak:
– La Chi
– Chi Tolás-Húzás
– Peng Chi Guan Ding Fa
– Faállások
– Hernyómozgás Pillangószárnyakkal
– Chi Rázás
– Chi Forgás
– Chi Nyújtó Gyakorlatok
– Három Tantien Meditáció
– Univerzum Meditáció
– Öngyógyítás
– Csoportos Gyógyítás
Minden technikát különböző vezetett meditációkkal végzünk. Szinte az összes gyakorlatot csinálhatják azok is, akik még csak 1. szintet fejezték be. Ha olyan technika van, amit nem tudsz, azt elmagyarázom, vagy más feladatot adok. Ez a gyakorlat nehézségétől függ. Haladottabbak pedig magasabb szintre emelhetik az adott technikát, és mélyebb aspektusait tapasztalhatják meg.

Témák a Rendszeres Chikung Továbbképzőkön:
Megfelelő időszakonként, általában kéthavonta vannak témáink. Ez azt jelenti, hogy egy-egy módszerre nagyobb hangsúlyt helyezünk, és azt alaposan kigyakoroljuk. Ezekről a témákról úgy kaphatsz információt, ha hírlevelünkre feliratkozol.

Elméleti oktatás a Rendszeres Chikung Továbbképzőkön:
Alkalomadtán egy nagyobb elméleti témát vázolunk fel, jól átbeszéljük, majd átültetjük a gyakorlatba. Olykor egy-egy kisebb témát átismétlünk, mélyebb megértési szintre emeljük.

Az Igazi Tudásnak valós megtapasztalásokon kell alapulniuk, és ezt kizárólag rendszeres és helyes gyakorlással érhetjük el!

Rendszeres Chikung Továbbképzők (Debrecen)
Időpont: keddenként 18.00-20.00
Helyszín: Belső Csend Jógastúdió (Debrecen, Komlóssy út 54. Egyetem sgt-on az Idegennyelvi Intézet melletti ház!) Busz és villamos megállók a közelben.
(Csak azok vehetnek részt, akik már legalább az 1. szintet elvégezték.)

Várunk sok szeretettel!
Hun Yuan Ling Tong