ZHINENG  CHIKUNG

Egészség – Harmónia – Önfejlesztés

Kezdő és haladó Chikung képzések

május 27, 2020 by chikung

Úgy látszik, már a járvány végén járunk, így megújult erővel lendülhetünk bele ismét a chikungozásba:

Gyakorlók:
Több városban beindulnak a gyakorlók, de még vannak online lehetőségek is. Figyeljétek közösségi oldalainkat, de akár fel is vehetitek a kapcsolatot a hozzátok legközelebbi csoportvezetővel. Ezen a linken megtaláljátok a csoportvezetők elérhetőségeit:
http://www.zhinengchikung.hu/csoportok/

Kezdő Zhineng Chikung Tanfolyam:
Rátonyi Dávid oktatónk a hétvégén tartja a kezdő, vagyis 1. szintű Zhineng Chikung Tanfolyamot. A debreceni központunkban, a Jáde Házban kerül megrendezésre. Ezen a linken megtaláltok minden szükséges információt:
http://www.zhinengchikung.hu/tanfolyam-vegtelen-vitalitas-titka-zhineng-chikung-kezdo-tanfolyam-debrecen/
Úgy vélem, hogy a mai világban nem ismerni a Zhineng Chikung könnyen elsajátítható és bármikor alkalmazható immunerősítő technikáit igazán nagy felelőtlenség. De könnyen orvosolhatod, ha részt veszel a tanfolyamon.

Extra TOVÁBBKÉPZŐ online kurzusok a tanfolyamokhoz:
Fogok indítani továbbképző kurzusokat online formában. Külön az első, majd második, azután a harmadik tanfolyamhoz kapcsolódóan. Ezek a képzések azoknak szólnak, akik már az adott tanfolyamot elvégezték és szorgalmasan gyakorolnak, továbbá szeretnék tudásukat mélyíteni. Ezeken az órákon olyan módszereket fogok elárulni és megmutatni, melyeket nyíltan ritkán tanítunk. Júniusban kezdjük, és még írni fogom a bővebb információkat. Addig is lehet izgatottan várni és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni… 😉

Idei programjaink:
A budapesti tanfolyamunk sajnos elmarad. Várhatóan áttevődik szeptemberre vagy októberre. Következő tervezett alkalmaink voltak a két nyári tábor augusztusban. Most úgy látjuk, hogy ezeket rendben meg tudjuk tartani. Mindenesetre a részletekkel később jelentkezni fogunk.

Sok szeretettel várunk programjainkon!
Hun Yuan Ling Tong

Tags: , , , ,

Posted in chikung előadás, Chikung elvonulás, Chikung gyakorlatok, Chikung Hírek, Chikung tanfolyam, Chikung továbbképző |