ZHINENG  CHIKUNG

Egészség – Harmónia – Önfejlesztés

Chikung életmód mostanában

április 5, 2020 by chikung

Napjainkban sajnos senki nincs a megszokott helyzetben. Hogyan tudunk most többet kihozni mindebből? Gondoltam néhány tanáccsal ehhez hozzájárulok:

1.) Mindenekelőtt vigyázzunk magunkra és szeretteinkre. Sok hasznos tanács áll rendelkezésünkre hivatalos forrásokból. Ezeket érdemes megfogadnunk, még akkor is, ha kellemetlenek, vagy nem értünk velük egyet. Ne feledjük, hogy hozzáértő nemzetközi szakemberekből álló csoportok tanácsairól van szó!
Emellett mindenképpen kerüljétek a rémhíreket!!! A pánik és félelem gyengíti a vesét, ami a keleti gyógytudományok szerint az immunrendszer és egész lényünk működésének fontos alapköve. Kapcsolódjunk csak pozitív információkhoz, melyek jókedvet hoznak és még immunrendszerünket is erősítik. Legyünk mindig HAOLA állapotban!

2.) Ne tespedjünk a mobilunk, számítógépünk, televíziók előtt sokat! Inkább csináljunk magunknak napirendet, melyben az aktív chikungozás és/vagy taijizás nagy szerepet kap. Most alaposan kigyakorolhatjuk a technikákat. Kezdj el gondolkozni rajtuk, írd össze, vedd elő a tananyagodat, és kezdd el. Vagy keress online lehetőségeink közül számodra megfelelőt: www.zhinengchikung.hu

3.) A legtöbben tudjátok, hogy az Eskrima Önvédelem és Harcművészet rendszerével is foglalkozom. Ez egy sokoldalú stílus, melynek mozgásanyagai rendkívül jó hatással vannak az idegrendszerünkre. Az egyik legjobb és leghasznosabb dolog, ha sportolni szeretnél. Írtam egy könyvet is, hogy azok számára is elérhető legyen az Eskrima, akik nem tudnak eljönni edzésre. Most persze senki nem tud, ezért most érdemes beszerezned az Eskrima Könyvet, melyből otthon is tudsz tanulni. Már többen visszajeleztek, hogy pláne most ez edzések szünetében, milyen hasznos. DE rendelés  most csak foxpost automatákban lehetséges, mert postára nem megyünk, és a foxpost egy érintkezés-mentes lehetőség.
Ezen a linken megtalálod a részleteket:
http://eskrimadebrecen.hu/eskrima-konyv

ÉS indul első kezdő Online Chikung Tanfolyamunk!
http://www.zhinengchikung.hu/kezdo-online-tanfolyam/

Sok szeretettel várunk a tanfolyamon!
Hun Yuan Ling Tong

Végtelen Hunyuan Chi az egész világnak!
HAOLA

Tags: , , , , ,

Posted in Chikung Hírek |